SLEUTELHANGER

Deze kunststof sleutelhanger zijn perfect te gebruiken voor een 24-uurs kamer maar natuurlijk voor nog veel meer doeleinden.

Ze zijn vervaardigd van een stevige, witte kunststof en voorzien van een makkelijke ring voor de bevestiging van de sleutel.

De bedrukking kan door de opdrachtgever zelf gekozen worden en is eenvoudig aan te geven op het bestelformulier. De teksten worden op 1 zijde gedrukt.

U kunt kiezen uit de achtergrond afbeelding zoals in de voorbeelden, of zelf een omschrijving van de afbeelding aangeven en zelfs uw eigen afbeelding bij de bestelling meesturen.
Natuurlijk ontvangt u vooraf een werktekening ter goedkeuring, daarna gaan we snel drukken en verzenden.

Een grote voorraad bestellen is niet nodig, een bestelling al vanaf  1 sleutelring is mogelijk zonder instel of ontwerpkosten.

BELANGRIJK: Ik adviseer met klem om b.v. wel de naam van de kamer mee te laten drukken maar de naam van uw onderneming en adres achterwege te laten.
Omdat steeds wisselende nabestaanden de sleutel meekrijgen zou bij mogelijk verlies aan ongewenste bezoekers toegang worden gegeven aan uw uitvaartcentrum.

De maten zijn: 3,2 x 7,6 cm – Prijs incl. bedrukking € 8,85/stuk excl. Btw.  + portokosten. (Briefpost),

TIP: Is natuurlijk ook te bestellen voor privégebruik of om als origineel presentje te geven.

Naar bestelformulier