OVER ONS

Over ons

Al ruim 30 jaar geleden door een toeval kennis gemaakt met de uitvaartbranche en snel geraakt door de alle interessante facetten welke onze branche kent.
Destijds gestart met het beletteren van kistdeksels en door de jaren heen de technische ontwikkelingen intensief gevolgd en bijgebleven in de digitale wereld.

Ik geniet van de mogelijkheden welke tegenwoordig voorhanden zijn waardoor steeds weer nieuwe ontwikkelingen ten dienste staan van onze branche en, hoewel soms branchegericht in een wat langzamer tempo, zich toch manifesteren.

Spulex-idee is de website waarin ik nieuwe betaalbare toepassingen en zinvolle ideeën presenteer die ik in mijn eigen studio produceer, 7 dagen per week met op werkdagen een dagelijkse verzending waardoor levertijd geen probleem kan zijn.

Naast Spulex-idee wordt door mij de zoekmachine www.brancheadres.nl onderhouden waarin alle toeleveranciers binnen de branche logisch geordend staan vermeld en snel gevonden kunnen worden. Een perfecte manier om je te oriënteren en kennis te maken met nieuwe toeleveranciers.

De laatste ontwikkeling is www.spulexvoice.nl de uitvaartpodcast waarin dagelijks uitvaartnieuws, nieuwe producten en soms een kritische noot te beluisteren zijn.

Kortom, samen met mijn collega branchegenoten blijf ik alle ontwikkelingen nauwgezet volgen en hoop zo steeds weer binnen onze branche een positieve impuls te geven, niet alléén maar mèt u allen samen.

Hans Kuyper | de bedenkers

Spulex
Pastoor Smitsstraat 70
5491XP Sint-Oedenrode

Tel. 085 – 10 54 123